fredag 9. august 2013

Ebokbib – nå også på lesebrett!

Ebokbib for Android har blitt oppdatert. En rekke mindre forbedringer (men dessverre ikke noen retting av feilene jeg har beskrevet tidligere), men viktigst er at den nå kun krever Android 2.4 2.2 eller bedre, mot før 4.1. Det betyr ikke bare at jeg kan installere det på min smart-telefon, men også på et root'et Sony PRS-T1 lesebrett.
App'en fungerer alt i alt greit, selv om den trege responsen til en e-ink-skjerm merkes godt. Eneste sted hvor den er regelrett irriterende, er når jeg leser enn bok. Siden sider "glir" sidelengs inn, er dette enerverende. En normal, rett-frem, effektfri sideskift ville vært å foretrekke.
Dessverre lar det seg ikke gjøre å kjøre appen på en root'et Nook Simple Touch, ettersom den kjører Android 2.1.
For fremgangsmåte om hvordan man rooter en PRS-T1/T2, henviser jeg til mobileread sin wiki.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar